A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Запрошуємо до обговорення тарифів, що надаються КП «Теплосервіс Білопілля»

Дата: 04.03.2019 09:01
Кількість переглядів: 1615

ОбговоренняПовідомляємо, що до Білопільської міської ради надійшла заява КП  «Теплосервіс Білопілля»  від  06.02.2019 року №55 із клопотанням про необхідність коригування складових тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, тарифу на теплову енергію, на централізоване  опалення та на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в частині технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем централізованого опалення та з ліквідації аварій у внутрішньо квартирних мережах КП «Теплосервіс Білопілля». 

Зокрема, зазначається, що необхідність цього коригування пов’язано зі зміною ціни на постачання природного газу за категоріями споживачів, збільшенням тарифу на водопостачання та водовідведення, а також збільшенням розміру прожиткового мінімуму та розміру мінімальної заробітної плати. 

За інформацією КП «Теплосервіс Білопілля» зміни у тарифі проводиться  у зв’язку з:

- збільшенням прожиткового мінімуму для працездатних осіб з 1726 грн. до 1921 грн. на 11,3% . В результаті фонд оплати праці зріс на  9%;

- зміни вартості водопостачання та водовідведення: вартість водопостачання та водовідведення зросла на 14%;

- зміни вартості природного газу з 01.11.2018 року, що використовується для виробництва теплової енергії на потреби населення, бюджетних установ та інших суб’єктів господарювання, яка становить 6235,51 грн. за 1000 куб.м. газу для всіх категорій. Таким чином, вартість: для населення – збільшилась на 26%, для бюджетних установ та інших суб’єктів господарювання – зменшилась на 21,1%.

Загальна сума витрат на паливо котелень (вартість газу), з урахуванням коефіцієнту коригування, збільшилась на 6%.

Враховучі вищенаведене, тариф на теплову енергію для населення зріс на 17,5 %, для інших категорій зменшився – на 13,2%. Тариф на послуги з централізованого опалення, що надаються населенню зріс на 17,4 % як для абонентів з будинковими приладами обліку (грн. за 1 Гкал), так і для абонентів без будинкових приладів обліку (грн. за м.кв). Тариф на послуги з внутрішньо будинкового обслуговування для всіх категорій споживачів зріс на 8,7 %.

Відповідно  до Закону України  від 09.11.2017 року №2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги», постанови  Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року  № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги»,  керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні» виконком Білопільської міської ради погодив проект рішення для обговорення коригування складових тарифів.

Білопільська міська рада запрошує мешканців міста прийняти участь в обговоренні запропонованих змін, які надало КП «Теплосервіс Білопілля», і надавати свої пропозиції та зауваження до 25.03.2019 року:

у письмовій формі
41800 Україна, Сумська обл., м.Білопілля, вул.Соборна,70
Білопільська міська рада
або
41800 Україна, Сумська обл., м.Білопілля, вул.Соборна,87
КП «Теплосервіс Білопілля»

в усній формі
м.Білопілля, вул.Соборна,70, кабінет №2 Білопільська міська рада
тел. (05443) 9-13-51
або
м.Білопілля, вул.Соборна,87 КП «Теплосервіс Білопілля»
тел. (05443) 9-02-73

на електронну адресу
bilopmisto@i.ua (міська рада)
або
kpteploservis@ukr.net (КП «Теплосервіс Білопілля)
            

Рішення від 27.02.2019 року № 34 «Про погодження проекту рішення виконавчого комітету «Про проведення коригування  складових тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, тарифу на теплову енергію, на централізоване  опалення та на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в частині технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем централізованого опалення та з ліквідації аварій у внутрішньо квартирних мережах  КП«Теплосервіс Білопілля» для обговорення» з ДОДАТКАМИ

Структура тарифів (5 вкладинок)

Структура одноставкових тарифів на послуги з централізованого опалення, що надається населенню

Планова калькуляція вартості послуги з  утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в частині технічного обслуговування  внутрішньобудинкових систем централізованого (2 вкладинки)

Діючі тарифи та тарифи після коригування
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь