A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопілля стало переможцем в ІІІ раунді реалізації Програми "U-LEAD з Європою"

Дата: 28.02.2019 10:17
Кількість переглядів: 848

Білопілля ЦНАПБілопільська міська рада стала переможцем третього раунду відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні Центрів надання адміністративних послуг, що реалізується в рамках Програми "U-LEAD з Європою". 

Комісія з відбору у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала 327 заявок із 22 областей України та відібрала 151 заявку для подальшого аналізу спроможності громад та розробки Технічних Завдань для створення чи модернізації ЦНАП.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візитів до кожної громади. Метою візитів є детальне оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП.

З 1 березня 2019 року кожну громаду зі списку будуть контактувати та відвідувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом березня-червня 2019 року для кожної спроможної громади буде складене Технічне Завдання для створення чи модернізації ЦНАП із розподілом зобов’язань між Програмою та громадою.

Інформація за посиланням
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь