A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Вшанування воїнів-афганців Білопільщини

Дата: 15.02.2019 15:00
Кількість переглядів: 1995

Юрій Зарко15 лютого 2019 року Білопільський міський голова Юрій Зарко взяв участь у заходах, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ої річниці виведення військ з території Республіки Афганістан. 

Біля пам’ятного знаку на честь воїнів-афганців Білопільщини, які загинули на афганській війні, зібралися представники влади, воїни-інтернаціоналісти, учасники антитерористичної операції, молодь та громадськість аби вшанувати всіх, хто виконував військовий обов’язок на території інших держав. 

«Кожна війна залишає безліч ран у душах солдат. Рани від людського горя, від ран, від втрати бойових побратимів. Вічна їм пам’ять. Вічна слава та вдячність Вам за Ваш героїзм патріотизм та готовність в лиху стати на захист своєї Батьківщини», - сказав у своєму виступі Юрій Зарко.

Кожному Білопільчанину, який приймав участь у військових діях в Афганістані, міський голова вручив Орден «30 років з дня виведення військ з Афганістану».

«Від громади Білопілля хочу висловити Вам слова подяки за те, що Ви від початку і до кінця виконали свій військовий обов’язок і були вірні військовій присязі та своїй Батьківщині», - відзначив під час нагородження Юрій Зарко.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь