Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Вшанування воїнів-афганців Білопільщини

Дата: 15.02.2019 15:00
Кількість переглядів: 2032

Юрій Зарко15 лютого 2019 року Білопільський міський голова Юрій Зарко взяв участь у заходах, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ої річниці виведення військ з території Республіки Афганістан. 

Біля пам’ятного знаку на честь воїнів-афганців Білопільщини, які загинули на афганській війні, зібралися представники влади, воїни-інтернаціоналісти, учасники антитерористичної операції, молодь та громадськість аби вшанувати всіх, хто виконував військовий обов’язок на території інших держав. 

«Кожна війна залишає безліч ран у душах солдат. Рани від людського горя, від ран, від втрати бойових побратимів. Вічна їм пам’ять. Вічна слава та вдячність Вам за Ваш героїзм патріотизм та готовність в лиху стати на захист своєї Батьківщини», - сказав у своєму виступі Юрій Зарко.

Кожному Білопільчанину, який приймав участь у військових діях в Афганістані, міський голова вручив Орден «30 років з дня виведення військ з Афганістану».

«Від громади Білопілля хочу висловити Вам слова подяки за те, що Ви від початку і до кінця виконали свій військовий обов’язок і були вірні військовій присязі та своїй Батьківщині», - відзначив під час нагородження Юрій Зарко.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь