Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ЯК ШВИДКО І ЛЕГКО ПЕРЕДАТИ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА ГАЗУ

Дата: 01.02.2019 08:56
Кількість переглядів: 10735

ПАТ "Сумигаз"До уваги мешканців Білопільської громади! Для того, щоб оплачувати лише за спожиті куби газу, споживачам Білопільщини необхідно щомісяця 1 числа фіксувати показання свого лічильника газу і передавати їх газовій компанії до 5 числа. У споживачів газу є можливість без проблем передати свої показання у зручний спосіб.

1. Зафіксувати показання в Особистому кабінеті на сайті 104.ua (для реєстрації кабінету необхідно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу).

2. Передати показання за допомогою чат-боту 7104ua у месенджері Viber. Для реєстрації потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести Особовий рахунок, суму останньої оплати або номер лічильника. Зареєструватись можна за детальною інструкцією - https://viber.104.ua.

3. Зафіксуваши показання в мобільному додатку 104Mobile. Завантажити тестову версію 104Mobile на свій мобільний можна за посиланням Google Play. Тестова версія 104Mobile наразі розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі  OC Android (версія 4.1 або вище).

4. SMS-повідомленням на номер 7104 у форматі: ХХХХХХХХХХ[пробіл]ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр).

5. На номера контакт-центру (0542) 70 30 04, (067) 00 03 104 цілодобово за допомогою IVR, користуючись підказками голосового меню.

6. Зателефонувавши в контакт-центр на номера (0542) 70 30 04, (067) 00 03 104, які працюють у вихідні та в святкові дні в звичайному режимі – з 8 до 20.00.

Споживачам слід перевірити, як зафіксувалися передані показання лічильника в розрахунковій системі. Найзручніше це зробити через Особистий кабінет на сайті 104.ua або зателефонувавши в контакт-центр.

Нагадуємо, що передані  показання відобразяться в системі, не відразу. В залежності від способу передачі – на це знадобиться від кількох годин (при передачі через Особистий кабінет на сайті 104) до 5 робочих днів (електронною поштою).

Щомісячне передавання показань лічильника газу допоможе уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом газу!

ПАТ "Сумигаз" має право контролювати правильність зняття показань та оформлення споживачем платіжних документів.

За інформацією ПАТ "Сумигаз"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь