A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання 66 сесії міської ради

Дата: 31.01.2019 10:57
Кількість переглядів: 830

Сесія міськради31 січня 2018 року відбулося засідання шістдесят шостої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання. На засіданні, крім 15 депутатів міської ради (загальна чисельність депутатів 22) та запрошених, був присутнім народний депутат Олександр Леонідович Сугоняко. 

Присутні мали змогу поспілкуватися з народним обранцем як на засіданні сесії, так і після неї. Зокрема підіймались питання щодо освітлення території міста та можливої реконструкції частини стадіону ім.Ю.Білонога.

Фото без опису

Крім запланованих на порядку денному було розглянуто і ряд інших питань, які підіймалися як депутатами, так і присутніми. Щодо галузевого направлення, то розглянуті питання, які стосуються землекористування, фінансові питання життєдіяльності громади, обговорено та прийнято ряд програм, які стосуються розвитку міста та території громади.

Взагалі було розглянуто 28 питань, по яким були прийняті відповідні рішення.

Більш детально по кожному рішенню та поіменному голосуванню депутатів можна ознайомитись на офіційному порталі Білопільської міської ради в розділі «Офіційні документи».

Поіменне голосування проектів рішень шістдесят шостої сесії VII скликання Білопільської міської ради від 31 січня 2019 року
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь