A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Житлова субсидія на тверде паливо та скраплений газ у 2019 році

Дата: 18.01.2019 09:18
Кількість переглядів: 6081

СубсидіїПоложенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 р. № 329 передбачено, що житлова субсидія на придбання твердого пічного палива призначається у разі, коли домогосподарство не отримує комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення (тепло-постачання) та не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.

 

Житлова субсидія на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян.

Житлова субсидія призначається виходячи з розміру доходу осіб, які входять до складу домогосподарства, за попередній календарний рік.

 

Кошти перераховуються на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, в банківській установі чи виплачується йому готівкою відділенням поштового зв’язку.

 

Норми забезпечення населення твердим паливом для надання житлових субсидій - 2 тонни на домогосподарство на рік; норми забезпечення населення скрапленим газом, який використовується для приготування їжі, для надання населенню житлових субсидій виходячи з розрахунку: два балони (42 кілограми) на рік на одну-дві особи, три балони (63 кілограми) - на три-чотири особи, чотири балони (84 кілограми) - на п’ять і більше осіб.

 

Для надання житлових субсидій населенню у 2019 році застосовуються такі граничні показники вартості: твердого палива - 2603,55 гривні за одну тонну; скрапленого газу - 260,36 гривень за один балон.


         Для нарахування житлової субсидії необхідно подати наступні документи:
1.    Заява про призначення житлової субсидії. 
2.    Декларація про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.
3.    Довідка про склад сім’ї зареєстрованих у житловому приміщенні.
4.    Довідка про те, що будинок не газифікований і має газобалонну установку.

 

Мешканцям району необхідно звернутися до уповноважених осіб виконкомів сільських, селищних та Ворожбянської міської рад, старостатів за місцем проживання, а жителям м. Білопілля  безпосередньо до Управління соціального захисту населення за адресою м. Білопілля вул. Сумська, 9.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 
066-864-01-55
095-196-05-23
9-13-33


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь