A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Рішення сесії №94 «Про затвердження Положення про призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належать до комунальної власності Білопільської міської ради»

Кількість переглядів: 789
Скликання: VII скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 18.11.2019
Номер документу: 94
Назва документу: Про затвердження Положення про призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належать до комунальної власності Білопільської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.04 МБ)

Згідно вимог ч.4 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України Білопільська міська рада повідомляє, що 21 січня 2020 року Сумським окружним адміністративним судом відкрито провадження у справі № 480/331/20 за позовом Ручкіної Ірини Вікторівни до Білопільської міської ради, виконавчого комітету Білопільської міської ради (41800, Сумська область, м. Білопілля, вул. Соборна, 70) про визнання протиправним та скасування рішення п’ятої сесії сьомого скликання Білопільської міської ради № 94 від 18 листопада 2019 року «Про затвердження Положення про  призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належить до комунальної власності Білопільської міської ради».

Підготовче засідання призначено на 18 лютого 2020 року о 10 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні Сумського окружного адміністративного суду за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 159 зал 211.

Дата оприлюднення повідомлення: 06.02.2020 року.

 

Згідно вимог ч.4 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України Білопільська міська рада повідомляє, що 07 лютого 2020 року Сумським окружним адміністративним судом відкрито провадження у справі № 480/532/20 за позовом Ручкіної Дарії Сергіївни до Білопільської міської ради в особі  виконавчого комітету Білопільської міської ради (41800, Сумська область, м. Білопілля, вул. Соборна, 70) про визнання протиправним та скасування рішення п’ятої сесії сьомого скликання Білопільської міської ради № 94 від 18 листопада 2019 року «Про затвердження Положення про  призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належить до комунальної власності Білопільської міської ради», визнання незаконним та скасування Положення про  призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належить до комунальної власності Білопільської міської ради.

Підготовче засідання призначено на 27 лютого 2020 року о 10 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні Сумського окружного адміністративного суду за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 159 зал 201. 

 Дата оприлюднення повідомлення 17.02.2020


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь